Helpen dat is wat ik doe. Helpen in de breedste zin van het woord. Vanuit een maatschappelijke rol, door het voor klanten mogelijk te maken om de dingen te doen waar zij goed in zijn. Hoe lastiger het vraagstuk is, hoe groter de uitdaging. Samen zoeken naar de mogelijkheden.

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de financiële wereld. Banken en verzekeraars, met nadruk op de verzekeringsbranche. Binnen deze branche heb ik alle disciplines doorlopen. Vanuit passie en gedrevenheid heb ik de stap gemaakt naar de ontwerpkant omdat ik van mening ben dat het allemaal simpeler en beter kan.

Dit is de reden dat ik ervoor heb gekozen om met B2B sure te zoeken naar deze mogelijkheden en kansen. Nieuwe ontwikkelingen die jou als klant verder kunnen helpen. Zodat ik vanuit kracht en passie iets moois kan realiseren en verder kan helpen.

B2Bsure is een adviesbureau voor de zakelijke markt, opgericht in 2011. Wij zijn onafhankelijk, wat bij ons betekent dat er geen financiële verbondenheid bestaat met verzekeraars of andere stakeholders. Bij ons werken ervaren Risico-, Compliance- en Verzekeringsspecialisten, ieder met een eigen aandachtsgebied en professionele achtergrond. B2Bsure is geregistreerd als Register Makelaar in Assurantiën (RMiA) en is aangesloten bij Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.

Risk Managers Nieuwe Stijl; we redeneren breder dan verzekeringsrisico’s. Het gaat erom dat je verantwoorde keuzes kunt maken voor succesvol ondernemerschap in jouw organisatie.

Partnerpage op B2Bsure